Reinfeldts känsloutbrott

Reinfeldts tal var en orgie av känslostämningar och ospecifika föreställningar. Partiet och han själv utmålades som kämpande underdogs som till slut vann en välförtjänt valseger. Denna tappre terrier står nu inför stora uppgifter i att sänka skatter, skapa jobb och hålla goda statsfinanser och att infria hela folkets önskan om att moderaterna står sin förnyelse bi. Att stora delar folket gravt underkänner regeringens politik fick väldigt litet utrymme i Reinfeldts tal….

Särskilt tungt måste det bli att leva upp till väljarnas önskan om att Moderaterna ska fortsätta sin tappra kamp mot klimatförändringarna….Ja, han sa faktiskt så, precis som att Reinfeldt inte yrvaket först kvicknade till i frågan fem-i-tolv.

Reinfeldt blev särskilt känslosam när han fastslog att knappande på fjärrkontrollen till TV:n inte är att betrakta som ett riktigt arbete. En som ni förstår mycket utbredd uppfattning…

Reinfeldt har talat och nu vidtar arbetet på stämman. Moderaterna ska för första gången sedan 1993 fastställa ett handlingsprogram, proposition 1, Vår tids arbetar parti. Enligt programmet så ska man i detta dokument lyfta partiets viktigaste ambitioner i syfte att göra Sverige bättre. Jag återkommer till detta handlingsprogram.

Andra bloggar intressant om : Reinfeldt, moderaterna

Annonser

En kommentar

  1. Stirner · oktober 25, 2007

    Mainstreampolitik är helt ointressant för människor med värdighet. Om alla vettiga människor bojkottade demokratin skulle politiker tvingas hitta någon produktiv syssla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s