Peter Eriksson missar målet i Schenströmaffären

Miljöpartiets språkrör går ut och säger att det allvarligaste i Schenström affären är att Reinfeldt ljugit. Jag menar att det snarare är Reinfeldts ständigt återkommande förmåga att låta sig duperas och bedras som är det riktigt allvarliga.

En smart ledare hade naturligtvis kollat upp vad som gäller vi jourtjänstgöring och konstaterat att det krävs att man kan ta sig fram med bil.  Hur lite Schenström än druckit kunde hon rimligen inte lagligt framföra motorfordon. Nej, det är inte Reinfeldts moral det är fel på, det är hans ledarskap och hans omdöme. En outsinlig förmåga att omge sig med folk som inte talar sanning och får honom att säga saker i stil med jaja vad har ni för bevis egentligen att hon inte kunde upfylla sina plikter….(blir kanske en klassiker för övrigt)

Aftonbladet menar att förtroendet för Reinfeldt nu når bottennivåer medan Maria Abrahamsson på Svd tycker att han idag reparerat en del av den skada som skett.

Andra bloggar intressant om: reinfeldt, schenström, peter eriksson

Annonser

2 kommentarer

 1. milla · november 1, 2007

  Framföra motorfordon. Måste man kunna köra bil? Ska inte miljöpartister och andra, värna om miljön? Man kan åka kommunalt, alternativt taxi etc.
  Sedan att Reinfeldt haft människor som haft bristande omdöme omkring sig. Det känns som att det är så samhället ser ut mycket i dag. Oavsett vilken bransch man är i. Ett hårt klimat med bristande välfärd och konkurrens gör att många människor tar lite lätt på att vara ordentlig och göra ett bra arbete. Det är viktigare att kunna tala och ha kontakter. För att få jobb och hålla sig ”flytande”. Tyvärr. Det gör att samhället känns otryggt, och även understimulerande.

 2. joakimhorsing · november 1, 2007

  Måste säga att jag också tycker det verkar märkligt, men poängen är väl att statsministern skulle ha förvissat sig om vad jour innebär och om hon hade jour och huruvida hon verkligen kunde uppfylla sina plikter. Kontrollfrågor är alltid bra att ställa.

  I övrigt säger du många viktiga saker Milla som det finns all anledning att fundera vidare på.

  Vänligen,
  Joakim Hörsing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s