Svaret på den värsta debattartikeln i mannaminne

Idag ger så Alexandra sitt svar till Gunanr Axéns förfärliga debattartikel i vilken han ger sig i kast med att som riksdagsledamot angripa en individ och meborgare på ett flagrant insuinant sätt.

Alexandra skriver bland annat:

Er politik har lärt mig att infinner man sig inte i arbetslinjen så finns ett alternativ, socialtjänsten. Där talar vi om ett ”binärt förhållande”. Tydliga signaler finns om att människor inte klarar av er politik. Om ni bara kunde stanna upp och tänka efter, i stället för att bara slå ifrån er. Människor förlorar sina liv. Jag lever ännu, så lyssna!

Jag kan bara stämma in i bloggen Emil Brobergs förhoppning:

Låt oss bara hoppas att det kommer många fler Alexandror som står upp och beskriver hur deras verklighet ser ut med den borgerliga politiken

Jag har tidigare skrivit om sjukförsäkringsdebatten här

Andra bloggar intressant om: Alexandra Johansson, sjukförsäkringen, politik, Gunnar Axén

Annonser

6 kommentarer

 1. Vera Mogård · februari 1, 2010

  Dagens unga är beklämmande bortskämda. Alexandra verkar vara ett typexempel på detta. Hon är bara 30 år och verkar inte ha gjort många knop under sitt liv, mer än att föda barn och leva på bidrag. Nej, hade hon varit lite äldre hade hon minsann inte kverulerat och gnällt, utan jobbat och försörjt sig själv. Det är inte underligt att pensionerna urholkas när ungdomen inte jobbar och betalar in skatt.

  • Fibrotjej · februari 1, 2010

   Vera – Jag tycker DU är beklämmande. Menar du alltså att unga människor inte kan bli sjuka? Du antar och hittar på.
   Du har uppenbarligen inte läst de debattartiklar Alexandra har skrivit eller kanske inte brytt dig om att göra det?
   Tro det eller ej, vem som helst kan bli sjuk. Fibromyalgi drabbar även barn.
   Att bli sjuk är ingenting man väljer, man har en jävla otur bara. Ska man straffas en gång till då? När man väl straffats med sjukdom (en eller flera på en gång)…

 2. Medborgare X · februari 1, 2010

  Är verkligen debattartiklarna av Alexandra hennes egna? Är det ingen mer än undertecknad som noterat att alla tre av hennes debattartiklar innehåller ett snyggt fotografi av Alexandra och hennes barn. Aftonbladet har alltså skickat ut en fotograf för att illustrera hennes debattartiklar. Varför? Är det verkligen så Aftonbladet gör med alla som skriver en debattartikel i deras tidning? Knappast, det är nog snarare en del i Aftonbladets propaganda mot regeringen. Glöm inte att Aftonbladet är ett politiskt organ för Socialdemokraterna! Frågan är om det ens är Alexandra som skrivit artiklarna, eller om det är någon på Socialdemokraternas partikontor….

 3. Uffe · februari 2, 2010

  Alexandra skriver att hon har kvarskrivning på sin gamla adress. Varför skulle hon ha det? Det är ju något som bara de som måste hålla sig gömda för att de är hotade till liver får och inget som man får bara för att man inte har råd att betala hyran. Det luktar mer och mer skumt om Alexandra och hennes debattartiklar.

 4. nora · februari 2, 2010

  Om Alexandra är representativ för hur sossarna ser på ‘rätten att vara sjuk’ blir jag livrädd. Hon verkar ju tycka att det är hennes mänskliga rättighet att få bo i en poolvilla, med bil, barn och hund på alla andras bekostnad – utan att ens behöva försöka komma tillbaka till arbetslivet! Skrämmande!

  • Fibrotjej · februari 6, 2010

   Vet du vad Nora?
   Hon HYRDE huset! ”Poolen” är en j-a plastbalja, bilen är en skrothög från -89 och snälla söta rara du, menar du på fullt allvar att hon ska lämna bort sina barn för att DU ska må lite bättre över dina ”surt förvärvade skattepengar”?
   Hon betalar fortfarande skatt, hon kämpar varje dag med att över huvud taget orka med sin vardag och hon HAR försökt. Du vet inte mycket du, bara antar, precis som alla andra.
   Försök åtminstone tänka lite längre än din korta näsa räcker va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s