Jädra vad läskigt!

Fy vad läskigt att se Anja krascha i backen. Måste ha blivit en smäll i paritet med en rejäl bilolycka. Störtlopp är en ganska otäck sport faktiskt.

Första tanken var förstås att shit nu missar vi silvermedaljen men det dröjde inte många millisekunder innan jag insåg att det där kan sluta riktigt illa på riktigt så att säga.

En lättnad infann sig när hon reste sig och kunde på egna ben.

De mer idrottsliga tankarna återkommer – vad innebär detta för Anjas övriga grenar?

Rösterna tilltar som menar att detta OS är en skandaltävling ur blanda nnat säkerhetssynpunkt. Det handlar förstås om rodelolyckan, men också om feldoserade sprintbanor och trasiga ismaskiner.

Blogggar om: Anja Pärsson, OS

3 kommentarer

 1. Nina · februari 17, 2010

  ”Rösterna tilltar som menar att detta OS är en skandaltävling ur blanda nnat säkerhetssynpunkt. Det handlar förstås om rodelolyckan, men också om feldoserade sprintbanor och trasiga ismaskiner.”

  …och funktionärer som släpper iväg längdåkarna i fel startordning, vilket ger dem fel tid och sen hindrar dem (!) när de försöker starta på sin rätta tid… och så att de nu i damernas störtlopp inte fick träningsköra backen tillräckligt (det hade säkert kunnat minska antalet kraschar idag, inklusive Anjas; men de andra tjejernas också..! samtidigt kändes det som att många andra tjejer inte vågade köra för fullt heller, bara pga att de var osäkra på backen – och så ska det ju heller inte va… sugigt! )…. :-/

  Men annars är man ju bara GLAD att Anja klarade sig, och hon åkte ju också verkligen kanonbra, och gjorde ALLT rätt (innan det hemska fallet), så all heder åt Anja !!! Mest ledsen är jag bara för hennes egen skull, eftersom hon uppenbarligen var i sådan bra form… men personligen så skiter jag i silvermedaljen som svensk i detta fall; huvudsaken att det gick bra för Anja!!! *pustar ut*

  Och: GRATTIS till Vonn, får man ju ändå säga!!!! 🙂

 2. joakimhorsing · februari 17, 2010

  ja, verkligen, huvudsaken är ju att hon klarade sig helskinnad!

  Men lite retfullt – hon gjorde ett kanonlopp…

  /Joakim

 3. Johan · februari 22, 2010

  I dessa tider finns det ju nästan ett överflöd av intressant sport, problemet är att det finns alldeles för lite tid att titta på allt. Detta ger ett visst mått av OS-stress…

  Välkommen till Dreaming in Mono, ett universum där kärleken för sporten är i centrum och där du kan slappna av och vara dig själv. Dreaming in Mono är en berättelse i 7 delar som kretsar kring nordbornas kärlek för vintersport och hur vi trots våra olikheter kan enas genom ett gemensamt mål.

  http://www.dreaminginmono.com/article/take-an-olympic-break

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s