Jag

Jag är 36 år gammal, född och uppvuxen i Karlskrona i Blekinge, närmare bestämt i ett litet samhälle med namnet Rödeby. Det här är jag poserandes framför en kamera:

Joakim Helfigur

Jag är gift och har tre barn, 15, 6 och 2 år gamla. Bilden på mig är tagen utanför vårt hus som ligger cirka en mil utanför Linköping.

Jag arbetar som politisk sekreterare för Miljöpartiet i Östergötland/landstinget sedan 2003. Året innan, främst i samband med valet 2002, hade jag liknande tjänst för Miljöpartiet i Linköping.

Innan jag började ägna mig åt politik på heltid pluggade jag vid Linköpings Universitet. Min ämnen var: Teoretisk filosofi, praktisk filosofi, etik, religionsvetenskap, psykologi, och historia. Den röda tråden var nog ett ämne inom epistemologin som kallas Theory of justification, vilket enkelt skulle kunna förklaras med att man undersöker hur man vet det man vet.

4 kommentarer

  1. Magnus Palmgren · november 7, 2007

    Tack för din snabba reaktion! Har följt liknande händelser innan och sliter mitt hår ibland för att förstå mekanismerna bako0m detta. Har själv jobbat som lärare och har därför en relaterad koppling lärare/elev/förälder. Det känns ännu mer påtagligt när det kommit hit till det vi trodde var en ”skyddad verkstad i världen, Usch! Hör gärna av dig

    mvk
    Magnus

  2. bibomedia.com · mars 8, 2008

    🙂

  3. Idaa · mars 10, 2008

    dadi , vet du något om hur solenergin är för miljön? hjälp? hittar inget .. 😛

  4. Josef Boberg · augusti 21, 2009

    Apropå wår kroppsmiljö – vad finns att säga om svininfluensahysterin ❓

    Vad massvaccinationen egentligen handlar om – enligt den här sajten.

    ”För att beskriva det på enklast möjliga sätt kan man säga att det handlar om att fullfölja ett avtal. När svininfluensan klassades som en pandemi – utlöstes ett avtal som sa att Sverige köper in vaccin för att kunna vaccinera hela befolkningen – och läkemedelsföretaget GlaxoSmithKline lovar att leverera det.” – slut citat.

    Va faen skall man tro egentligen ❓

Lämna en kommentar