Orgasmer, spasmer och fantasier

I Aftonbladet står det idag om en 24 årig kvinna som får upp till 200 orgasmer varje dag. Hon är således extremt känslig för sexuell stimulans och blotta tanken på sex får henne att komma. Blotta tanken på storregioner får de tre landshövdningarna Engqvist, Eriksson och Björk att spasmatiskt skriva debattartiklar och sjunga statens och alla landshövdingars lov. Om det leder till orgasmer ska väl vara osagt, men att de njuter hejdlöst av att uttrycka sina fantasier om länsvisa demokratiska processer är tämligen solklart.

Ungefär lika rimligt som att dela in en kommun, säg Linköping eller Örebro, i 24 lika stora delar och säga att varje del ensamt ska bestämma hur vägnätet ska se ut och hur vattenledningarna ska dras. Detta är givetvis vulgärliberalism alá Blogge Bloggelito. Nej, den övergripande ansvarsstrukturen i samhället är en nationell fråga och ska avgöras i en nationell demokratisk process.

Aftonbladets Lena Melin listar några orgasmtips för undersökande politiska journalister:

  1. Mjukstarta med att kolla politikerns deklaration, smek din partner med misstänkta avdrag.
  2. Titta på ett bildreportage från aftonbladet där politikern hånglar i offentlig miljö
  3. Studera ingående eventuella bygglovsansökningar och retas lite med en total renovering av bottenplan
  4. Egga med överdådiga representationskonton
  5. Viska hetsande frågor om vilka synder som begåtts på tjänstekortets bekostnad. Var försiktig så att inte klimax nås redan vid blotta omnämnandet av en stor Toblerone
  6. Se till att hålla hastigheten, en stadig lagmässig rytm. Vid behov spela upp banding av polisradion – 66-65 kom misstänkt rattfylla på skånsk landsväg, klart slut!
  7. Om inte detta är nog ta hjälp av en underbetald barnflicka.
  8. Sjunde himlen nås med hjälp av ett inslag i rapport där politikern förnekar allt och hävdar att han inte minns ett dugg.

Svd låter meddela att det inte bara är Folkpartister som tänder på intrång. Nu sällar sig Moderater till skaran som gillar att penetrera Socialdemokratisk korrepondens. Är det månde Sandströms tur att klä skott för medias rovdjursdrifter och skandafantasier?

Precis som kvinnan med de 200 dagliga orgasmerna verkar vi vara i ständigt behov av ständiga förlösande retningar och mediekickar.

(Uppdatering: Några dagar sendare låter Aftonbladet meddela att det gnuggas för mycket i sänghalmen. För mycket friktion är kontraproduktivt. Frenesi är inte vägen till lycka!)

Andra bloggar intressant om: ironi, humor, regionfrågan, politiska skandaler, orgasmer

En kommentar

  1. christoffer · november 6, 2007

    Ärligt talat Det som händer med mailen är ju bara bevis på inkompetens bland de personer innom LO och S som inte klarar av att skicka saker rätt och som inte krypterar hemlig information. Inte den moderaten som får meddelandet till sig.

    E-mail är att betrakta som vykort. och om man skickar vykort till fel mottagare så är det inte mottagarens fel att det inte är hemligt längre.

Lämna en kommentar